01 September 2009

Award from MUNIRAH lagi...


NYATAKAN LIMA [5] FAKTA MENARIK TENTANG PEMBERI AWARD INI-
1-Nama dia Munirah Ramadhan
2-Dia sungguh baik...
3-Budak Office di Uitm Terengganu kite...
4-Dia comel...
5-Dia suke cakap... (korang faham tak? Banyak sangat cakap!!!)

SETIAP BLOGGER HARUS MENYATAKAN 10FAKTA/HOBI DIRI SENDIRI SEBELUM MEMILIH PENERIMA AWARD YANG SETERUSNYA..

1- Aku ade banyak nama...( Peah, Rox, Angah)
2- Aku suke kacau budak-budak junior aku kat sini (Uitm)
3- Orang cakap aku ni kecoh giler..( ye ker?)
4- Aku suke gile makan...
5- Tidur pun aku suke...
6- Kadang-kadang bile aku malas, kelas pun aku sanggup ponteng...
7- Aku suke Super Junior especially Si Woon ( SO HOOOTTT!!!!)
8- Aku suke tengok citer twilight (dan tak sabar-sabar untuk menunggu twilight the new moon)
9- Aku sayang family, kawa-kawan dengan pakwe aku
10- Aku seorang yang suke gelak... ( tapi bile aku sedang gembira je la)

ANDA PERLU MEMILIH 10PENERIMA AWARD SETERUSNYA DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA....



1-Aku nak bagi kat Munn, tapi aku amek award ni pun dari die...
2- fara- dak sekolah aku dulu...;) (sekarang still di Uitm yang sama)
3- jaidaa- die yang kenalkan aku kat si woon
4- aty- die seorang yang sekepala ngan aku
5- fathiahRAIHANA- xkenal die, tapi die jadi follower akuh...
6- sophie- errrr.... (amik je la award ni)
7- shira- akak aku lorh..

aku ade 7 je yang boleh di list wat masa ni... tq2..




2 comments:

fathiahRAIHANA said...

hakhak;D
ta knal pown bole list ag ,
sgt baekk .
hurm,
soon law maw award tu amek oke .
:)

shazana said...

sje nk list....

heheheh

orait...