25 March 2010

Hari ini yang memalukan..

Nak twu cerita x??
tadi waktu on the way balik dari kelas,
aku drive laju gile babi...
sampai orang blakang aku ingat aku ni MABUK!!!
tapi saje je aku nk buli budak2 dalam kereta aku..
ye la kan,
dalam kerete aku ade 4 orang...
hahaha
habis sume terbalik..
hahahah
then tetibe ade satu kereta M*** putih..
aku ingat die mmg nak balik hostel jugak la...
die follow je belakang aku...
then suddenly, bila aku masuk kat dalam R5..
die follow gak,, then bila die lalu sebelah kereta aku..
anis perasan yang abang tu tengah rakam kite orang..
hahhaha
mmg malu..
tapi aku tunduk ar..
hahaha...


second malu pulak.
aku g pasar malam ngn dak2 ni kat puncak..
tengah syok2 membeli membe aku kata
weyh,alip pun ade kat sini la..
aku pandang belakang..
aku nmpak die...dengan confident yer...aku jerit...
Alip sayang... dan dengan serte merta,,
sume membe die pandang termasuk walid..
hahaha
bapak malu aku weyh!!
seyes gile malu..
hahha

yang ketiga malu..
aku malam ni ade perform dikir barat..
memang malu nak mampus weyh!!
dah la berlatih mcm nk xnk je..hahah
tapi kite sume enjoy gile...
kau bayangkan...
lirik kite orang mmg dah kelakar nk mampus...
then aku pulak tersasul2 nyanyi..
obvious kelakar gile...
hahahahahahahahah
ni gmbar kami...
hahah


ni la alip..haha

kami berempat dengan alip..=))


hari ini sungguh memalukan...hahahhaahah

p/s: video untuk dikir ini tidak akan diupload kerana sungguh memalukan..hahha

No comments: