17 March 2010

Lagi sekali...

baru balik dari kelas akaun...
agak mencabar..
dah la sakit tekak.....
macam ella dah aku jadi
hahah
nampak si "dia" tadi..
tapi die tak pandang aku pun...
aku xtwu nak kata sebab ape...
aku rasa mcm nk give up lagi pun ada..
cume aku takut bila aku dah benci die...
selamanay pun aku benci die...
so..kalo boleh aku xnk la benci die...
jadi aku akn cube pikir positive...
susah jadi aku ni...
aku sekarang dah single...
aku nk mula hidup baru...
no more turning back sayang...
=))

p/s: selipar aku yang baru beli 2 hari lepas dah putus lagi!!!

No comments: