26 June 2010

It's Been A Long Time...

well,
dah lama rasanya xde entry baru..
hahah
pagi tadi g amek paper mgt 532..
gerak kul 6:50...
sampai dekat2 kul 7:40
hahahha
cuak aku..
exam dah ar kul 8:30
haahha
dalam perjalanan minyak ada satu bar lagi..
abah cakap cukup..
coz aku bukan nak g KL pun kan??
tetibe smpai MERU aku tgok minyak dah tingal sikit...
cuak aku..
ye la,,
aku dah ikut jalan klang mesti lah banyak tekan minyak..
jam la katakan..
hahaha
aku pun isi ar minyak..
tu yang lambat sikit..
lepas abis exam balik dengan minah..
hanta dia balik umah dn terus balik umah aku..
well,,
mcm biasa,
smpai umah makan nasi dulu,
abah n mama kuar g klang,
xtwu wat per..
lepas tu tengok citer
atashinchi no danshi..
tengok sampai habis terus tertidur..
then bangun kul 8:mlm..
gempak x?
pegi amik adik kat McD..
amik die and suruh dia belanja McD...
balik je amik dia lpas makan tu..
Along cakap adik tu xtgok ke die dpt or x masuk uitm??
aku pulak teringat yang adik anis dah dapat..
aku pun suruh die check..
then kemuncak cerita aku ni..
dia dapat masuk Uitm kat johor bharu..
kampus Larkin..
perjalan dalam 4 jam jugak..
terus kelam kabut kemas barang2..
aku ditugaskan untuk print segala jenis borang..
lepas tu isi..
then tulis ape yang perlu photostade..
esok pagi baru gerak..
gile x?
bawak je ape yang ada dulu..
kalau xcukup barang..
kami akan pergi beli okey?
abah and mama pun xtwu duk sane brape hari..
just smpai kau dah cukup keperluan..
die dapat course business management..
hahahahah
semoga berjaya la adik..
dah la kau xpernah duk asrama..
abah dah sedih tu kau nak pergi..
sape nak marah2 abah lagi kan??
mama pulak xde sape nak urut mama..
hahah
semoga kau berjaya yer..ingat la ape sebab kau pergi sana okey!
jangan risau..
just be happy okey!
=D

p/s: kami disini doakan adik berjaya dan pandai2 bawak diri okey?

dapat berita dari tonah kesayangan..
dia dapat transfer ke puncak alam..
hehehe
habis la puncak alam..
kami dah kembali...
kali ni dengan ahli2 baru..
bertambah havoc la...
just tunggu....
sayang korang sume...
baz,aty,ton,jaidaa,phara and anyss...

No comments: