18 June 2010

Sakit Belakang

xtwu nak cakp per..
bangun2 tidur je badan saya sungguh sakit
xterhingga...
suruh kakak letupkan blakang pun xde effect...
Mungkin sebab tidur hanya berlapikkan comforter..
jadi sakit la belakang..
oh ya, saya tidur di bilik parents,
coz saya xde bilik and bilik parents saya ade aircond..
hahahah
panjang cerita kalo nk tau kenapa saya xde bilik
and kalo dipendekkan,
mungkin sebab dari tingkatan 4 saya duk asrama,
sampai sekarang...
dan asrama saya sume jauh2..
patot kongsi ngn adik..
tapi die g cabut katil tuk saya tidur
terus xde katil
or lgi sng terus xda bilik..
lawak antara family saya dorang suka cakap saya punya bilik adalah bilik air...
jahat kan?
tapi xkisah pun..
nama pun family..
hahahah
jadi back to the story,
belakang saya amatlah sakit xterhingga..
petang karang nk balik kampung..
tidur sana
coz, ahad ni kakak saya tunang ngn pakwe die..
(mesti la pakwe die, xkan pakwe ko plak..haha)
jadi kene la saya ikut die..
mesti banyak kerja nak kene buat ni..
adoyai..
sabar je la nookkk!!!
maybe next entry saya cerita pasal hari pertunangan akak saya tu ok....
apa2 pun...
sape ade idea untuk hilangkan sakit belakang ni??

p/s: setelah post saya yang merepek hari tu..saya bersyukur sebb dapat peluang untuk hidup lagi..Alhamdullillah..

2 comments:

phara fuad said...

meh aku pijak nk??
sure tros baek la peah
percayalahhhhhhh
bhahahahaha

phara fuad said...

meh aku pijak nk??
sure tros baek la peah
percayalahhhhhhh
bhahahahaha