20 July 2010

Dalam Lab...

aku online dalam lab..
hahaha
jahat kan aku??
tapi peduli apa?
orang dah bagi break plak..
5 minit lagi....
hahah
ambil la masa ni untuk update blog tersayang...
hahahah

tadi pergi makan kat cafe biasa kat uitm ni..
YA ALLAH..
tak sedap sungguh..
terasa membazir ya amat..
kenapa la aku makan??
kalau tak mesti aku dah jimat..
dah la sampai RM 5..
tak mampu weyh kalau hari-hari macam ni..
macam mana pulak aku nak capai cita-cita untuk beli handphone baru..
hahahaha
susah betul jadi orang yang tak ada pendirian ni..
hahaahhaah

tapi memang sungguh la...
membazir gila kot..
hahahah

okey la..
tak ade benda nak update pun..
just nak bagitau tu je..
heeee~

bye!!
=D

1 comment:

Jaidaa said...

nak buat camne, dah nasib makanan tak sedap, tapi papepon tu rezeki Allah. [aku okey je makan]
nak beli enset lagi? hmm, yang mane penting dulu bos~

keperluan diutamakan, kehendak diselidik2 dulu
Kyaa~ Tengah gila dengan Donghae~