01 July 2010

Everything is back to normal... Err.. I think...

Living a simple life is the best I think...
Nothing to worry about..
All is about you...
Where you want to go..
What you want to do..
It's all depends to you...

malam tadi rasanya sedih kot..
sampai dalam mimpi pun menangis...
aku tak nak la cerita kenapa aku menangis dalam mimpi tu...
hahahha
Hari ni aku nak cerita pasal Linux Mint 9..
siapa tau pasal benda ni angkat hidung!! tangan!!
hahahah
Kalau korang nak tau apa Linux ni,
meh aku ceritakan..
tapi tak la sampai lubang cacing aku cerita...
okey-okey
kembali kepada Linux
Linux ni macam window microsoft jugak... 
macam window vista tu..
fungsi dia la..
sama macam tu..
tapi Linux punya lagi best kot..
bendanya free je...
korang boleh download kat mana-mana pun..
lepas tu kene burn dalam DVD...
lepas tu...
kene run macam biasa je la..
tapi pastikan korang burn tu..
burn ISO image okey..
kalau tak, tak menjadi la...
kalau korang rasa aku ni cakap tak serupa bikin..
korang tengok video ni ye...




dia patutnya kalau kita padam satu window tu..
boleh buat pecah, terbakar ke..
kita boleh pilih nak jadi apa..
macam-macam la..
seronok..
korang boleh je install dua-dua
maksud aku 
window yang korang pakai sekarang 
dengan linux sekali
kalau korang nak tau lebih lanjut kan...
korang pergi main page dorang..
and kalau korang nak download terus 
pergi kat link ni...
and kalau nak tanya apa-apa lebih lanjut..
apa kata korang tanya aku kat formspring..
tak pun email kat
shazana_peah@yahoo.com
tak pun bace je benda ni...
okey...
selamat mencuba...
=p

No comments: