02 July 2010

Faten Fabola!

Apa nama blog anda dan kenapa letak name tu?


Live is damn simple, so just be yourself..

kenape??

sebab bagi aku memang dah terbukti kot yang hidup ni senang.. lebih-lebih lagi kalau jadi diri sendiri..kan??





Jelaskan bagaimana anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda.


Aku letak nama tu sebab aku ni banyak sangat rahsia... 
Dan rahsia tu lebih rela dicerita di blog dari dicerita kepada orang lain...
=D 





Bila blog anda mula beroperasi?


25 bulan 6 2009..
setahun sudah!!
=D





Siapa follower pertama anda?


hahah..
yang ni tak tau la..
tak ingat langsung kott..
hahahah





Ucapan anda kepada si pemberi award.

terima kasih la yang tak terhingga kepada datin fabola..
kerana sudi memberi award ini kepada saya..
padahal aku mintak kot..hahaha..so??


entry ini saya namakan faten fabola sempena nama pemberi award ini yang baik lagi cun melecet melecun...
=D


p/s: tapi an aten...ni award sempena apa??

1 comment:

miss fabola said...

haha..aku pun tak tau award ape..orang yg tag kat aku yang cakap aku dapat award..aku pun excited la buat..ingat kan dapat duit ke, msuk paper ke..hahahahaha....