29 July 2010

HAPPY BIRTHDAY!!

YEAY!
hahahah
aku dah tua 20 kot..
semalam nak update..
tapi takda internet connection nak update..
hahahah
sambut hari jadi di shah alam..
pukul 12 tuh..
hahaha
aty,baz,anyss,ton and phara wat suprise party...
sambut sekali birthday aku dengan...
JAIDAA..
hahhaha
padahal birthday dia lama lagi kot..
tapi takpe la...
jimat duit...
hahahahah
seronok sangat....

ambik gambar, video dan sempat tengok orang berlakon..
hahaha
bukan berlakon apa,
lelaki dan perempuan bergaduh...
scene yang aku tengok time tu diaorang tengah cakap...

"siapa ika dalam hidup awak?siapa saya dalam hidup awak?"

lagi satu..

"aku tak bagi tau dia pun siapa ika tu la bodoh!!"

hahahah...
agak takut la tengok..
lelaki si mangsa mengamuk sambil mengentak-hentak kereta dia...

abang, kereta tu tak salah..
pukul diri sendiri sudah...
sendiri yang gatal..
huhuhu

1.30 baru gerak balik rumah...
sampai pukul 2..
(lagipun kelas esok start kul 10.30)
sebab kite orang ikut jalan meru...
 time pergi ikut jalan puncak perdana tuh...
tapi nak balik tu macam takut gile je...
sebab tak berlampu langsung...
hahahah

time ondaway balik,
dalam kereta tu berharap sangat dengan dengar radio ERA akan dapat dengar lagu KOREA...
but u know what?
Dah sampai depan pak guard tuh,
baru keluar lagu SUJU...
pandang back mirror tengok jaidaa..
GOD!
dia dah lena gegila...
(dia punya syarat untuk semester ni, tidur sebelum pukul 12..)
sepanjang perjalanan meru dia dah tidur kot..
aku asyik pandang belakang sebab takut gila...
tetiba la ada hantu orang lain sebelah jaidaa..
hahahah
takde la...
tapi serius gila aku takut...
heee~

kak ton tanya aku dalam kereta..
SUJU dah ada,
FT ISLAND dah ada,
WONDER GIRL pun dah ada...
(dah kuar lagu kat ERA maksud ton..)
bila BIG BANG nak ada pulak??
hahahah
Damn right!
ERA!
bila nak keluarkan lagu kumpulan BIG BANG??
hahahaha

sampai dekat rumah, 
tiada parking..
kami terpaksa parking dibelakang...
time parking tu,
seronok sangat dengar lagu sorry-sorry..
tak perasan tiang lampu di belakang..
tanpa bunyi,
kereta aku berlanggar dengan tiang tu..
hahahah
damn!
nasib tak kuat and tak kemek...
heeee~
esoknya gerak pergi kelas kul 10.00...
masing-masing penat nak mampus...
thanks a lot tau sayang...
heeee~
sampai je kelas,
budak-budak kelas ni pulak nyanyi untuk aku...
Serius terharu gila...
=D

the second class
baru ALIFF bagi hadiah kat aku..
dia pesan sebelum bukak 
aku kena telefon dia dulu...
then time nak bukak tu aku talefon la dia...

birthday girl:"salam..aliff, aku nak bukak hadiah ni.."

aliff:"w'slam..haaa macam ni, hadiah tuh...ermm, hadiah tuhh"

birthday girl:"kenapa?"

aliff:"ish susah la nak cakap, aku mcg je la..."

birthday girl:"okey la.." 

then 3 minit pas tu, handphone aku berbunyi...

"salam..ha ni aku nak wish hepi besday kat mu..hadiah 2 kecik je n sory la msti hang pk ala ape sgt hadiah 2.dlm botol 2 ade 20 kata2 n bila hang cm xtenang, tgh marah or down hang amek la 1 krts 2 n aku hrp mu akn be calm ble bc isi krts 2, tp hang jgn la wt2 mrh plk sbb nk bc isi krts 2.ble hang btik2 xtng n down bru hang amek.20 krts 2 mwkili 20 thn umur hang. k enjoy k. 2 je.:-)"

dia bagi aku satu botol kaca
yang berisi kertas yang digulung...
aku still tak tau dalam tu ape benda..
sebab aku tak marah langsung time ni..
budak-budak rumah aku berusaha buat aku marah sekarang ni...
hahahah
kelakar la..
tapi thanks tau..
=D

balik kelas semalam,
aku dapat satu kad...
dari the whole class kot..
(dorang sign la..)
hahaha...
thanks sayang-sayang kuh!

time aku tengah taip ni la...
syamimi pulak bagi aku cokelat..
heee~
black forest lagi..
thanks tau sayang...
=)

serius shit weyh!
aku suka gila birthday tahun ni..
tapi kan??
kakak aku still tak wish aku lagi!!
damn!
lupa ke birthday aku??
hahahaha
adik and abah dah wish...
tapi mama pulak..
aku talefon baru dia wish..
heee=D
thanks mama
(actually abah pun wish lepas aku talefon mama)
hee~

kepada semua sayang-sayang aku...
terima kasih sangat-sangat yang tak terhingga...
kek tu aku bagi budak-budak kelas kejap lagi tau...
hee~
aku nak letak gambar,
tapi aku update dalam lab kot..
heeee=D
mana nak amek gambar??
hahaha
thanks too those who wish me...
=D


nanti aku wat satu post saja hanya untuk gambar dan video....
insyaAllah...
=D

salam...

2 comments:

J.A.I.D.A.A said...

bakpo nye sblh aku ada antu?
tp kan aku sero ada benda sblh mu malam tuh...
seram doh

EazyHusna said...

happy besday zana....kek kat lab td sedap la....hahahaha