16 July 2010

What is Reading and Critical Thinking?

ada sesiapa tahu maksud tajuk diatas?
sila-sila lah comment kat post ni..
kenapa la lecturer bel ni macam susah sangat?
kenapa kami perlu tahu maksud subjek itu?
ajar je la kami ni..
susahnya...
sabar je la...
aku kene berdikari jugak..
sampai bile nak kene suap dengan lecturer?
haish!
oleh sebab belanda kalah dalam bola
dan spain menang
aku kene belanja izzaty and kakak aku..
tadi baru belanja kakak aku..
belanja benda yang sama...
Mc Donalds
Haish!
Makan je tau dorang ni..
hahah
pening-pening..
dengan BEL lagi...
hahah
nasib baik name pun study...
sebelum makan tadi
tengok cerita Nanny McPhee
seronok jugak la
terhibur hati yang sunyi sepi ni..
betul tu..
aku memang tengah sedih sunyi sangat2..
tak ada teman yang nak bermesej dengan aku ni ha...
boring...
ada handphone baru pun tak berbunyi...
adoyai....
kalau berbunyi pun aku yang pasang lagu
hahahaha
sedih kan dengar??
wahai sesiapa diluar sana
anda diseru untuk bermesej dengan aku..
hahahah
ni dah kire bosan tahap gaban ni weyh!!
jom la mesej dengan aku weyh
aku tengah sedih ni...
teman la aku....
ok la..
mak aku dah panggil
suruh carik uban tu..
nanti aku update lagi...

aku sayang mak aku..
=D


UPDATED:
Lepas carik uban mak aku..
tetibe ayah aku balik dari kerja and suruh aku carik uban dia pulak..
well, 
aku kan anak yang pemalas solehah
kene la carik jugak...
hahhaha
bukak blog farah fuad
then terdengar lagu bunkface...
seronok la..
jadi nak mendownload sekejap
sambil tu mengupdate benda ni...
banyak nak diperkatakan....
hahahah
tapi tak tau nak kata ape..
McD tadi tak habis lagi makan
ada lagi seketul ayam goreng spicy..
sungguh sedap..
tapi tak larat nak makan...
masa pergi beli tadi..
dia orang kata aku adik shaliza..
hahaha
aku kakak la..
nampak sangat adik aku tu nampak tua..
hahaha
manager dia damn HOT!!!
hensem gile kot..
macam nak keje balik je kat situ
sambil tu masuk jarum ngorat manager dia
boleh tak??
hahahaha
aku dah makin menggatal la sekarang ni...
sungguh menggatal...
betul weyh,
tak tipu...
sesape je laki yang sorang-sorang 
aku akan culik ngorat dia..
hahahaha
jadi sila jangan duduk sorang-sorang..
bawak kawan ramai-ramai sikit...
dah la rumah sewe aku tu kat atas ada lelaki..
tiap-tiap kali balik aku mesti usha kat atas..
tengok dorang yang sama tengah usha aku...
hahahaha
perasan kan aku ni??
dah la dia pun budak uitm...
hahaha
tapi dah berpunya la...
tak ape, selagi tak kawin
aku tetap nak jugak
tapi kalau dah kawin pun
aku tetap boleh apply jadi bini kedua 
or suruh dia cerai pompuan tu dan amek aku...
hahaha




bermula semalam tangan aku ni menggatal
aku bermesej dengan bekas-bekas aku
hahaha
padahal sorang je..
tak tau kenapa
tapi tak pe la..
sekadar kawan dan untuk menghilangkan bosan..
tapi bukan hari-hari aku bosan okey??
=D


kesimpulannya....
aku sungguh sunyi..
ada sesiapa nak berkenan berkenalan dengan aku??
silalah ym aku...
whitedress_zana@yahoo.com
tapi korang kene la bagi tau mane korang amek ym aku ni tau...
=D
p/s:tapi tak semua orang aku layan... bahaya wo!!!
aku masih waras!!
heeee~

2 comments:

miss fabola said...

oooo dah takde sape nak msg baru nak ingat kat mak ko ek???

hehe. siot je zana.
reading tu ialah bace tapi mate ke lain otak ke laen.
critical thinking tu ialah berfikir dgn bersungguh-sungguh macam mane nak ponteng clas bel sambil tak dapat dikesan dan exam dapat a!!!

Jaidaa said...

huhu...6t ak msj mu deh
bab bel 2 ak nk crk jp g kot
huhu