31 January 2011

Contest: My Favorite Korean Song

Hai kengkawan,
Setelah kian lama saya berdiam diri,
Hari ni saya ingat nak update blog,
Sambil-sambil tu saya nak masuk contest yang dianjurkan oleh mottymot ni.
Contest ni ada kene mengena dengan Korea.
hahah,
thanks to jaidaa sebab awak tag saya.
ini banner contest tu.
mottymot.blogspot
kepada yang nak join contest ni boleh la tengok syarat-syaratnya di tuan punya blog.
tak pun klik sini favorite korean song.
okay,
saya tag semua peminat-peminat korea, terutama Big Bang and 2NE1.
saya nak masukkan dua lagu untuk contest ni,

first of course dari Big Bang.
tajuk dia HARU-HARU 
 

 kedua lagu dari 2NE1
tajuk dia GO AWAY 
 

dua-dua lagu ni best sangat-sangat.
sangat enjoy bila dengar okay.. 

Dua-dua lagu perpisahan
dua-dua heroin mati,
cuma yang HARU-HARU tu,
heroin dia sakit Leukimia. 
and yang GO AWAY pulak
heroin dia mati eksiden.
sedey.
:'(

perjalanan kisah dua lagu ni sungguh berbeza.
tapi sangat teruja bila dengar.
:)

oleh sebab contest ni dia nak satu je lagu untuk dipertaruhkan,
saya pertaruhkan lagu Big Bang yang HARU-HARU itu.
jadi yang 2NE1 tu hanya hiasan.
:P

oh ya~ 
saya ambil video yang dah siap lyric dalam lagu tu sekali,
supaya senang saya tak payah nak copy lirik nya kat sini lagi okay.
Jadi, sudi-sudi la dengar okay.
actually banyak lagi lagu yang saya nak letak,
tapi tu nanti-nanti la,
saya buat post khas untuk lagu favorite saya okay.
for now,  
enjoy!
:)

3 comments:

mottymot said...

gus luck. sy akn dgr dua dua skali. (:

Shazana Adanan said...

thank you.
:)

simplyme-jda said...

yeah! itu dia...
layan korea! chayok girl~