25 February 2011

Lama tak update.

Hye readers sekalian..
Lama betul dah tak update blog I ni..
hahah
Ye la kan,
Sekarang ni hidup saya semakin busy dengan assignment, kuiz-kuiz dan juga test-test sekalian...
Semua benda-benda tu dah rindu betul kot dekat saya sampai semua nak jumpa saya serentak..
haish.
kalau ye pun rindu,
nanti-nanti la ye dok?
hahahah
Tapi benda-benda tu tak dapat menghalang saya untuk setia mendownload cerita-cerita korea..
Sekarang ni saya dah ada dua drama korea yang best
Satu Marry Me, Marry..
Cerita ni sumbangan dari yaya..
Dan cerita yang kedua ialah cerita..
Secret Garden..
Super seronok bak kata anis..
hahaha
kelakar betul cerita tu..
Sedih apa lagi kan??
hahaha
melalak jugak la tengok..
dua cerita ni saya habiskan dalam masa 6 hari je..
satu cerita 3 hari la kiranya..
6 hari berturut-turut saya tidur pukul 5 pagi okay...
Ketagih punya pasal..
Seronok la cerita tu...
:)
Ok, 
sekarang ni nak cerita pasal life kat kampus pulak ok..
3 minggu yang seterusnaya saya amatlah busy seperti semut yang sedang berkerja okay..
sungguh busy tak tipu punya...
:)
Minggu ni sabtu dan ahad ada modul.....
Minggu depan ada test and submit assignment..
minggu seterusnya sama juga..
dan seterusnya...
see?
saya tak tipu kan??
Ni pun pagi tadi baru je pergi lawatan ke RTM..
Seronok tau awak-awak sekalian..
Encik-encik tour guide di situ sungguh seronok..
Tak tipu punya..
Gambar-gambar nanti saya akan update okay...
Sebab gambar semua kat kamera abang awang la..
:P
ok la...
bubye....

No comments: