01 March 2011

Give me idea babe...

Please.. Please.. Please...
Bagi aku idea untuk tulis apa..
Boring la...
Dah tak tau nak update ape..
susah jugak kan tulis blog ni..
Kalo tulis pasal diri kite je..
ade ke yang nak bace?
Kan? kan? 
tapi kalau tulis hal dunia..
Mesti blogger lain pun dah tulis..
Jadi macam boring bila bace benda yang sama,
Walaupun lain blog, cara penulisan..
tapi mesej yang nak disampaikan tetap sama kan??
Cume benda yang tentang diri kita je berbeza dengan orang lain..
Tapi tu la,
Ade ke orang yang nak bace..
hahaah..
tapi seorang blogger yang tegar(bukan aku la..)
Mesti sentiasa update,
dan tak perlu risau ade or tak orang bace post dia kan?
Sebab kalau minat dia untuk tulis blog,
Dia akan sentiasa tulis tanpa mengenal erti penat lelah..
Betul tak?
Sekarang kau tengok aku..
Ayat aku dari mula elok je ikut tajuk..
Sekarang?
Langsung tak ada kene mengena dengan tajuk..
Betul tak?
Hahahah..
Yang penting sekarang aku nak cakap,
susah jadi blogger kalau tak ada minat dan internet connection..
Setakat tulis main-main takpe..
Tapi aku sendiri tak tau aku ni tulis main-main or ape..
hahhahah
Pening dah aku pikir...
Buat masa ni, 
Biarla aku tulis benda yang aku nak okay..
Kepada follower-follower dan sesiapa sahaja yang setia(mahupun tidak) terima kasih kerana membaca post-post saya.
Saya amat hargainya..
:)
Jangan risau,
hari-hari saya terjah blog korang,
cuma tak comment ataupun tinggalkan jejak..
malu la..
hahahhahaha

oh ya,
hidup semakin pulih dengan luka yang dalam sehingga tembus kebelakang..
;D
Terima kasih kepada semua yang membantu memulihkan diri ini,
Tak kira yang sedar or tak..
Percaya la,
Korang banyak membantu aku...
Hanya Allah dapat balas jasa kamu semua ok..
Dan kalau ada masalah,
mintak tolong orang lain tau..
hahaah
tak de la,
boleh je mintak tolong aku..
Kalau tak ada halangan dan masalah aku time tu,
InsyaAllah aku tolong korang ye..

Kepada kawan-kawan yang baru nak berputik kasih sayang walaupun korang tak sedar,
aku doakan korang bersatu, bahagia okay..

"Jodoh pertemuan dan perpisahan di tangan Allah, Kita hanya mampu merancang Allah yang tentukannya... Dan apa yang boleh kita buat selain merancang adalah berDOA kepada-Nya.. Agar, Kita dapat apa yang kita hajati..." 
Amin.. 
(",)

p/s: malam ni aku jiwang sikit.. ok bukan sikit, banyak sampai karat.. hahah

No comments: