14 March 2011

wo ai ni, yinwei ni hen yingjun ye hen youmo...

tajuk memang tak paham kan?
ye la, 
korang tak amek bahasa madrin.
jadi memangla korang tak faham..
maksud die..
"saya suka awak, sebab awak sangat hensem dan sangat kelakar"
aku tak tau nak tujukan ayat ni kat sape sebernanya..
orang yang aku minat semua aku tak berani nak luahkan..
ye la.
sape la aku untuk aku luahkan yang aku suka dia?
lain la kalau aku ni Lisa Surihani ke..
kan?
conform-conform orang terus terima je lamaran aku.
haih,
ape kan nasib..
tapi ini tak bermaksud aku tak bersyukur dengan apa yang aku ada..
aku bersyukur sangat..
tapi tak berdosa kan kalau kita nak yang lebih baik dari itu..
:)

tapi kan,
zaman sekarang ni,
ada lagi ke orang yang pandang muka?
maksud aku,
muka kena cantik baru boleh couple??
pening la jadi orang tak cantik ni...
aku mengaku aku tak cantik,
apetah lagi perangai aku yang mengalahkan lelaki atau orang yang tengah mabuk..
serius aku tak tipu,
kalau korang jumpa aku,
korang mungkin tak kan berani tegur aku 
sebab mungkin time korang tegur aku
aku akan jerit-jerit nama korang sampai semua orang pandang,
dan serius korang akan malu.
dan serius jugak,
aku ni jenis yang suka ambil perhatian.
so tak salah kalau aku jerit-jerit sebab aku memang nak orang pandang aku..
tapi bagi orang lain yang pandang aku
mungkin akan pikir aku ni gila or memang nak perhatian yang melampau..
percaya la weyh,
kalau korang ada kat sebelah aku,
korang akan paham..
tapi ini diri aku yang sebenarnya..
nak buat macam mana?
:D

Oh ya,
aku ada baca blog sorang ni..
dia selalu cerita pengalaman dia waktu kecik-kecik dulu..
aku bukan tak ada pengalaman..
tapi aku tak tau nak cerita cam mane kat dalam blog ni.
nanti aku buat satu post pasal pengalaman aku jatuh longkang and terpijak paku karat eak..
sekarang ni aku kene study..
esok ada BEL..
GOD!!
Malas gile..
hahah
bye2.

No comments: