03 April 2011

Sesungguhnya..

sesungguhnya,
aku memohon maaf ok..
serius dah lama tak update..
walaupun aku rasa tak ade orang pun baca post2 aku lagi..
aku tetap nk mintak maaf..
sampai terlupa password pulak tu..
bayangkan bertapa jahatnya aku tinggalkan blog ni..
nasib baik ada tulis password kat lappy ni..
mintak maaf ye sayang..
saya tak sengaja..
kepada pembaca2 sekalian, 
saya sediakan satu lagu untuk kamu semua ya..

 walaupun lagu ni tak ada kene mengena dengan mintak maaf,
aku bagi gak korang dengar..
:)
kalau korang nak lagu mintak maaf,
korang search kat utube lagu
sorry seems to be the hardest words
dengan lagu 
sorry-sorry super junior..
korang dengar ok?
:)

No comments: