11 May 2011

finally..

finally..
aku dapat gak freedom..
tapi hanya untuk 4 bulan..
:)
never mind..
at list i still got my freedom..
right?
gosh...
final paper aku suck betul..
:(
i guess i will have to repeat 1 or 2 paper..
but i hope not..
haish!!!
let's talk about other things ok..

fyi,
aku baru je sehat..
macam biasalah..
perempuan bile bulan penuh..
perut pun meragam la..
:)
but seriously..
it's the same like last time...
tapi kali ni..
teruk die lebih sikit kott..

lama dah tak update blog..
maknanya tak dela bertambah dosa aku..
hahahah
mana taknya..
kerja aku mencarut je dalam blog ni...
hahahah
tapi never mind..
aku yang nak mencarut..
orang tak suruh pun..

kuku aku dah bertambah panjang..
jadi agak susah nak taip..
boleh tak kalau aku bagi alasan ini untuk tak update blog..
hahahaha
damn! alasan!! 
:D

cuti 4 bulan ni supposely i have to work..
tapi still tak tau nak kerja apa..
mungkin ikut kakak aku kerja kat TESCO je kot..
tapi tengok la dulu..
duduk rumah habis kan beras dan naikan bil eletrik pun seronok jugak..
hahahaha..
boleh tengok movie hari-hari..
hari-hari aku download movie tau tak?
naik penuh dah aku punya laptop punya memory ni...
tapi tak pe..
tak lama...
then aku akan beli external hard disk yang baru..
kalau boleh nak beli yang 1TGB punya..
kalau harga lebih kurang antara 1TGB dengan 2TGB... 
aku akan amik yang 2..
:)

tapi macam biasalah..
angan-angan kan?
tak pernah sekali pun aku lupa untuk berangan...
dah jadi kebiasaan untuk aku..
berangan-angan sampai terbawak waktu tidur..

:)

ok la, sampai sini je dulu..
nak sambung baca komik online kat mangareader.net
macam-macam cerita ada..
try la..
tapi kalau ketagih jangan nak salahkan aku..
korang yang pilih nak baca.. 
hahaha
bye2 kawan...

to those who follow me..
thanks...
:)

"people got their own ways of thinking about something, some people think wisely, some people just not.. what ever they think is.. i hope, you will never take it to your heart.. because only you know who and what you are."

1 comment:

enyheartsdiamond said...

ehe.. kerjalah.. boleh beli fon baru ke, baju baru ke, kasut baru ke.. seronok tau kalau pegang duit sendiri :)